ALICE OSEMANOVÁ - SOLITAIRE I Recenzia

Ahojte, už mi je lepšie a tak mám opäť chuť do písania článkov! Preto dnes prichádzam už z druhou knihou z kníhkupectva MegaKnihy.sk. Tento krát som si vybrala knihu Solitaire od Alice Osemanová, ale to ste si už mohli prečítať v názve. Netreba ďalšie zbytočné kecy na začiatok a môžme ísť na to! 




Myslím že kníhkupectvo MegaKnihy vám už predstavovať a opisovať nemusím. Moje dojmy sa nezmenili a preto naďalej pokračujem v spolupráci z týmto internetovým kníhkupectvom. 






Tento krát som si ale vybrala knihu v Českom jazyku, čo mi ale neznepríjemnilo čítanie, pretože češtinu mám rada a myslím že ju aj dobre ovládam. 


Niečo o autorke: Alice pochádza z mestečka Rochester v Kente a chodí na univerzitu v Druhame, kde študuje anglickú literatúru. Má skvelo naštudované chovanie sarkastických teenagerov, čo trávia kopu času na internete, pretože sama bola sarkastický teenager, čo trávi kopu času na internete. Svoj prvý román Solitaire vydala v osemnástich rokoch. 

Anotácia knihy: Volám sa Tori Springová. Rada spím a rada blogujem. Minulý rok – pred tím všetkým, čo sa stalo s Charliem, a predtím, než som sa musela vyporiadať s maturitou a prihláškou na vysokú a faktom, že jedného dňa naozaj budem musieť začať s ľuďmi hovoriť – som mala kamarátov. Všetko bolo úplne inak, povedala by som, ale to teraz skončilo. Teraz je tu Solitaire.


Názor: Táto kniha nebola zlá, ale čakala som niečo iné. Čakala som, že to bude trochu o niečom inom a že ma to nejak dostane, Podľa tej anotácie som chcela aby to bolo príšerne smutné a deprimujúce. Také som si to predstavovala. Nevravím že to bola samá radosť a smiech, ale čakala som niečo viac. Na knihe si môžte všimnúť že je napísané "Toto nieje žiadna love story". Preto som dúfala že tam naozaj nebude. Ale bola. Nie v takom rozpätí ako v nejakých romantických filmoch ale bola. Ten koniec ma tiež nejak neohúril. Tiež som čakala viac zasiahnuté blogovanie, ale to tam bolo len úplne minimálne. Napriek tomu si ale nemyslím že je táto kniha na vyhodenie, len to nieje proste TÁ kniha. Myslím že na také odreagovanie v tomto upršanom, veternom počasí je to fajn. 


Záver: Táto kniha je taký priemer. Nieje to dokonalé ale ani hrozné. 

Túto knihu si môžte zakúpiť TU.



Čítali ste túto knihu, alebo to máte v pláne? 
Máte radi jeseň a s ňou aj z časti "depresívne" obdobie ktoré prináša? 

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Niekedy si chcem prečítať niečo depresívne alebo si sama privodzujem pesničkami a myšlienkami takú náladu. Raz som dokonca napísala dosť depresívny príbeh, ktorý ale učiteľka a absolútne všetci ostatní ohodnotili úžasne, no niektorí tým súvislostiam ani nerozumeli. :)) ako oddychové čítanie mám toho teraz dosť, no možno po tom niekedy siahnem. chcem si totiž prečítať niečo z prostredia blogovania, no keď hovoríš, že toho tam veľa nie je, tak neviem neviem. A ešte stále nemám prečítanú Girl Online. :)

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, tiež si takú náladu privádzam.. Práve preto, som si túto knihu aj vybrala.. Ak chceš knihu kde bude super zasiahnuté blogovanie, tak Girl Online je tá správna voľba! :) Držím palce v čítaní kníh :)
      Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť