Adventné kalendáre ONLINE

Ahojte, dnes mám pre vás niekoľko tipov na adventné kalendáre, alebo súťaže ktoré prebiehajú na rôznych stránkach teraz v tomto období na internete. Snažila som sa ich nájsť čo najviac tak dúfam že minimálne o jednom ste nevedeli a zapojíte sa do nich.







1. A Cup Of Style. Tento kalendár ktoré majú dievčatá na svojom blogu ste iste už zaregistrovali a mnohé sa aj zapojili. Ale ak by sa našiel niekto kto o tom nevedel tak sem dávam aj tento. Každý deň otvoria nové okníčko v ich kalendári a na ďalší deň(alebo podľa toho koľko daná súťaž prebieha) sa v tom okníčku nachádza aj meno víťaza. Majú naozaj veľmi krásne ceny. 


2.F&F. Táto súťaž trvá len do 12.12 takže šup šup ak máte záujem. Cena je každý deň iná, dnes (5.12) to je súprava šálu a rukavíc. 


3.Remington ponúka veľmi hodnotné ceny ktoré sú ideálnym darčekom či už pre vás alebo sa rozhodnete (v prípade výhry) ho niekomu darovať. 


4. Kalendár od Essence taktiež poteší( ako vlastne všetky). Každý deň niekoľko zaujímavých produktov. Oplatí sa zapojiť. 


5. Kaufland tiež ponúka veľmi hodnotné ceny a to vo väčšom množstve, takže je väčšia šanca vyhrať. Ale je zase aj pravda že do tejto súťaže sa zapája veľké množstvo ľudí. 


6.Schwarzkopf. Tieto súťaže prebiehajú na Facebooku. 


7.Deichmann prebieha tiež na Facebooku a len do 10.12 takže šup! 


8. Marionnaund do tretice prebieha opäť na Facebooku. Tu nájdete naozaj luxusné ceny. 


9.Nivea je posledným zástupcom v tomto článku. Zas a znova krásne ceny či už pre vás alebo pre niekoho s blízskych. 





Súťažíte v týchto súťažiach? Vyhrali ste už takto niečo? Viete o ďalších online adventným kalendárom? 

CONVERSATION

2 komentárov: