Tipy na darček pre neho!

Ahojte, minulý článok ako ste si mohli všimnúť bol o tipoch na darčeky pre ňu, preto som sa rozhodla napísať podobný článok, len s tipmi pre neho! Aby sme tých chlapov predsa nezanedbávali!








1. Hneď na prvý tip musím dať knihu od Goga, GOGO - chalan z internetu. Ak sa vo vašom okolí nájde nadšený sledovateľ Goga ktorý ešte nemá túto knihu tak s týmto darčekom určite netrafíte vedľa. Mala som možnosť túto knihu vidieť na vlastné oči a musím potvrdiť že je naozaj krásne spracovaná a obrázky nemajú chybu! 

GOGO - Chalan z internetu

2. Máte doma blázna do automobilov a podobných vecičiek? Skúste mu kúpiť model auta! Verte mi, každého chlapa poteší také vrátenie sa do detstva. Ak ste si mysleli že je to len pre deti, tak ste na omyle! 





3. Poukážka na adrenalínovú jazdu či zoskok! Chcete svojho blízkeho obdarovať niečim na čo nezabudne, bude to pre neho výnimočné? Ak áno tak si myslím že taký zoskok s lietadla by nebol na zahodenie. 

4. Činky. Už vás štve že dotyčný stále len sedí, nehýbe sa, jeho životospráva je na bode mrazu? Podporte ho a kúpte mu činky. Myslím si že sa mu do toho bude chcieť o dosť viac než keby ich nemal. 





To je pre dnešní článok všetko, verím že sa necháte inšpirovať a že bol tento článok pre vás užitočný. 
  
Uvedomujete si ten rýchly príchod Vianoc a ste už vo vianočnej nálade alebo vás to chytí až pár dní pred dňom D? 

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Tyjo, už vidím, jak dávám někomu činky, ještě by se asi urazil, že si myslím, že je tlustý :D ale je pravda, že to se urážejí spíš holky :D přítel by je určitě ocenil, ale ten už je doma má :)
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť