Sunkissed Summer TAG

Ahojte, vítam vás po dlhšej dobe u nového článku. Bola som na dovolenke, ale to som vám oznamovala už v minulom článku. Nemala som prístup k internetu, čo je dôvod prečo neboli články. Som doma už dva dni, ale namala som náladu na blogovanie takže som nechcela nič písať z nechuťou, potom by tie články aj tak vyzerali. Takže radšej som nepísala nič, než mať články na ktorých je vidieť že sú odfláknuté a robené nasilu. ale späť k článku.
Tento článok bude pot nejakej dobe Tag, tentokrát tématický Sunkussed Summer TAG. Tento tag pozostáva z 15 otázok ktoré sa týkajú leta. Myslím že to netreba viac predlžovať pretože aj tak tento tag takmer všetci poznáte.


zdroj: Tumblr





1.Kedy ti začínajú prázdiny? 
- Mne prázdniny začínajú normálne v posledný školský deň, čiže tento rok to bolo v utorok 30. júna. 

2.Pláže alebo bazény?
- Za mňa jednoznačne pláže. Bazény nenávidím. Na kúpalisko vôbec nechodím, ale pláž tak to už áno. Pláže milujem, milujem ten zvuk mora, vlny, slanú vodu, piesok... 

3. Ideš na dovolenku? Aká je tvoja vysnívaná dovolenka?
- Ako som už písala, bola som na dovolenke v Talianku, v meste Jesolo na severe. Bolo tam úžasne, ale bližšie zážitky a info sa dozviete neskôr pretože chystám samostatný článok! 
Moja vysnívaná dovolenka je nejaká okružná plavba/ road trip okolo celej zeme! Cestovanie mám veľmi rada a zbožňujem spoznávať nové krajiny! 

4. Opekané marshmallow alebo zmrzlina? 
- Určite zmrzlina! Marshmallow celkovo nemám moc rada, tá konzistencia mi moc nevyhovuje. Naopak, na zmrzlinu nedám dopustiť, nie je nič lepšie ako sa v horúcich dňoch schladiť studenou zmrzlinou!

5.Aká je tvoja najzábavnejšia letná spomienka? 
- Neviem či práve najzábavnejšia, ale ako prvé ma napadla minulo-ročná dovolenka v Taliansku v meste Lignano, kde som šla na nafukovačku ktorú ťahal čln (neviem ako sa to volá). To bolo vážne skvelé. 

6. Opáliš sa, alebo sa skôr spáliš?
- Bohužiaľ sa vždy spálim. Mám naozaj hroznú kožu. Slabý pigment, nikdy sa neopálim, jedine spálim čo mi do dvoch dní zmizne a som opäť biela. Veľmi ma to štve. Ak by ste mali nejaké tipy ako sa opáliť z takouto pokožkou, budem rada ak mi napíšete dolu! <3 

7. Ako nosievaš vlasy v lete? 
- Väčšinou drdol alebo obyčajný cop. Keď je trochu chladnejšie tak aj rozpustené. Zo svojími vlasmy nikdy nerobím nejaké veľkú účesy. Toto leto som skúsila si dať také tie copíky ktoré robia černošky! Takže teraz mám na hlave copíky. 

8. Obľúbený lak na nechty? 
- Nad touto otázkou som rozmýšľala pomerne dlho a aj tak som nedostala odpoveď. Obľúbený lak vážne nemám, všetky laky sú na rovnakej úrovni u mňa. Teraz v lete sú to najmä tie pestrofarebné

9. Strávila by si letný deň radšej vonku v bazéne alebo sledovaním TV?
- Myslím že toto je asi u každého isté. Kto by chcel stráviť prázdniny doma pred telkov? No ja určine nie. Jednoznačne prvá možnosť!

10. Slnečné okuliare alebo klobúky?
- Hmm, nosím oboje ale klobúky som si obľúbila len nedávno, a mám len jeden. Slnečné okuliare nosím od nepamäti a mám ich kopu. Takže asi tie okuliare.

11.Aký je tvoj song leta? 
- Veľmi som si obľúbila Demi Lovato - Cool for the Summer.

12. Máš svoj letní bucketlist? 
- Nie, ale toto leto som si ho chcela spraviť no nejak som sa na to vykašľala. Tak možno zase o rok..

13. Jednodielne alebo dvojdielne plavky? 
- Určite dvojdielne. Jednodielne nenávidím a ani žiadne nevlastním. Samozrejme každý ma na ne iný názor, ale ja ich nechcem ani vidieť.

14. Aký je tvoj "must have" beauty produkt v lete? 
- Toto leto to bude asi korektor. Keď je vonku príšerné teplo, nemám náladu sa líčiť, dám na seba korektor a padám. Niekedy aj ber riasenky.

15. Čo máš na lete najradšej? 
- To že je teplo, sú prázdniny, môžem cestovať, užívať si <3 na nezaplatenie.




Máte radi Tagy? Ako si užívate leto? 





CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Tiež by som chcela ísť na road trip. S kamarátmi si prenajať karavan a cestovať celé dva mesiace, zastaviť sa na miestach, na ktorých chceme a spoznávať kultúry ostatných krajín. Ja sa tiež neopálim, ale ani nespálim. Celé leto som rovnako biela. Teda, niekedy sa aj opálim, ale len trošičku. :)) veľmi dobrý článok! :))
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím že toho máme dosť veľa spoločného! :)
      ďakujem veľmi pekne <3

      Odstrániť