MY SUMMER MUST-HAVE

Ahojte, konečne je prvý prázdninový deň, a ja mám deň voľna, kedy nemám vôbec nič dôležité na práci a som celý celučičký deň doma! Je to síce super, ale určite takto nechcem stráviť celé prázdniny.. Dúfam že budem mať toto leto nabite! Mám zatiaľ naplánovaných len pár výletov, tak snáď ich časom pribudne!

Poďme už ale k téme tohto článku, tento článok budú ako ste si už v názve všetci všimli, moje letné must-have.


zdroj- We Heart it





Začneme kozmetikou, ako prvú tu mám určite vode-odolnú špirálu, je mi jedno od akej značky bude, hlavne nech je vážne vode-odolná! Ja momentálne mám túto od Miss sporty - Pump 24h up booster. Je dobrá, pod vodou vydrží, len je trochu viac mokrá ale tak to mi až tak neprekáža. 




Po špirále, tu musím hneď zmieniť opaľovací krém/sprej/olej, je jedno čo zvolíte, hlavne nech ste ochránený pred slnkom. Ja sa bez prostriedku na opaľovanie ani nehnem. 



Viete čo nasleduje teraz? nie? tak ja vám to poviem. Dezodorant. Pre mňa (a určite aj pre vás), veľmi dôležitá vec. V lete je teplo, potíte sa a určite nechcete smrdieť! Je v celku ťažké nájsť skvelý dezodorant, ktorý naozaj vydrží čo najdlhšie. Ja môžem odporučiť tento od Nivei - invisibable for black & white. Je naozaj super! toto je už moje asi šieste balenie a určite nie posledné!

 

V lete sú všade samé pestré farby, a preto je fajn ich mať aj na svojich nechtoch. Tieto laky, ktoré môžte vidieť na fotkách sú 
Miss sporty - 544
Rimmel - 703 white hot love 
Gabriella Salvete - enamel 119




Musíme si chrániť aj pery, a preto sú nevyhnutné balzámy! Najlepšie aj s SPF. Ja balzámy spotrebúvam rýchlosťou blesku, takže sa mi vždy zídu. 


  

Posledný kúsok kozmetiky je tu, sú to linky. Počas roka ich až tak často nenosím, neviem ani sama prečo. Leto je na ne podľa mňa najideálnejšie. 






Presúvame sa teda na oblečenie, v ktorom si myslím že sa veľmi zhodneme! 

Začínam :)
Nebudem ku každej veci osobitne hovoriť a predstavovať. Myslím že každý viete prečo som vybrala práve tieto veci! 
Ja v lete milujem nosiť všetko z vysokým pasom! Takže kraťasy a sukňa v tomto štýle u mňa jednoducho nesmú chýbať.  

Čo by to bolo za leto bez plaviek, slnečných okuliarou a žabiek? Ešte pláž/bazén a som v raji! 






Aké sú vaše letné must-have? :) 




CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Pekný článok :) Aj ja som dnes písala o must have kúskoch :D

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja sa v lete ani vôbec nemaľujem. Jedine ak idem večer niekam von, ale cez deň sa mi vôbec nechce, idem niekam k vode - nad vodeodolnou riasenkou som chvíľu uvažovala, ale predsa akosi nie - akurát mám, samozrejme, vždy, opaľovací krém a dezodorant. Vrámci oblečenia nejaké ľahučké blúzky a šaty, sandálky, plavky... Tiež mám rada výrazné nechty, teraz si však chcem dať čisto biele. Viem, že to by som mala až keď budem viac opálená, no po prvé - ja sa neopálim asi nikdy a po druhé - neviem sa dočkať! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejak výrazne sa nemaľujem ani ja, ale riasenka, BB krém si dám keď idem k vode! :) Hlavne keď som niekde na pláži, kde je veľa ľudí (hlavne mužského pohlavia :D) tak chcem nejak vyzerať. Biele nechty sú skvelá voľba! No ja by som čakala asi vážne do nekonečna dokedy by som sa poriadne opálila.. Mám totiž slabý pigment a len veeľmi ťažko sa opálim. Keď tak, tak sa spálim a aj to je do dvoch dní fuč :D

      Odstrániť
  3. Deodorant mám stejný a jsem s ním moc spokojená! :)

    OdpovedaťOdstrániť