MY FAVORITE YOUTUBERS / MOJI OBĽUBENÝ YOUTUBERI #1

Ahojte, tento článok nebude nejak moc kreatívny ale je to z toho dôvodu, že mi je neuveriteľné teplo a nedokážem vymyslieť nič zaujímavejšie.
Budú to moji obľúbený youtubery, teda skôr youtuberky. Chcela som najskôr urobiť moje obľúbené blogerky, ale to by som asi nedokázala vybrať len pár.
Myslím že už môžme isť na to.











Zabudla som ešte dodať, že to budú Slovenské/České youtuberky, zo zahraničných by som si naozaj nevedela vybrať. Síce bolo to ťažké aj z týchto, ale zvládla som to.


Tak určite je medzi nimi Teri Blitzen, ale chcem tu trošku písať o menej známych, pretože o Teri hovoria všetci. Taktiež nespomeniem StylewithmeGabrielle Hecl a ostatné mega známe tváre. 
Chcem vám dať totiž inšpiráciu na koho sa pozrieť.


Už naozaj poďme na to. Ako prvú tu mám KatuŠ Tomíčkovú, ktorú mám hrozne moc rada. Má skvelé vyjadrovanie, krásne veci a je vidieť že do videí dáva všetku svoju energiu. Ak ju nepoznáte určite sa na ňu nezabudnite pozrieť! 



Ďalšou skvelou youtuberkou je MakeupByEwe, ktorej videa som si neuveriteľne obľúbila, neviem ani aký bol dôvod že práve ona, jednoducho mi bola sympatická. Taktiež sa nezabudnite na ňu pozrieť ak ju nepoznáte. 





Nesmiem zabudnúť na Sendy Maoam, ktorá ma úžasnú povahu, oblečenie, izbu no jednoducho všetko. 
Už neviem čo mám k nim písať, keď oni sú všetky super.






Ako poslednú sem dávam Boncamilu, ktorá je Slovenka. má príjemný hlas ktorý sa veľmi dobre počúva. Jej videa sú dosť inšpiratívne a skvelo zostrihané.





To by bolo z dnešného článku všetko. Ak by ste mali záujem o druhú časť, tak mi prosím napíšte dolu do komentárov, pretože toto niesu ani zďaleka všetky skvelé youtuberky! 






Je pre vás niektorá youtuberka novinkou? Nepoznali ste niekoho? Kto to bol? 



CONVERSATION

7 komentárov:

  1. Je dobré, že si sa to rozhodla urobiť takto, aby sme spoznali aj tie menej známe youtuberky. Tie posledné dve ma dosť zaujali! :)) Obľúbené blogerky a youtuberky sa hľadajú ťažko, to je pravda, ale postupne si možno nájdeš aj viac takých, ktorých blogy ťa zaujmú. :)) ja mám rada tiež Teri Blitzen a Gabrielle Hecl, no ešte viac asi A Cup of Style. :)) potom už asi len chlapcov, teda Smusu, Goga, Expla... ale tých nepozerám až tak často. No a zo zahraničných Zoellu a Alfieho. :) možno aj ja spravím takýto článok, už ho mám dlho v konceptoch a teraz musím prednastaviť články na 2.5 týždňa, tak všetko sa hodí. :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš úplnú pravdu. Aj ja mám rada A Cup of Style, ale nechcem sem dávať tie známe tváre. Mám ešte dosť dobrých menej známych youtuberiek, takže spravím zrejme za nejakú dobu druhú časť! :)
      Určite sprav aj ty takýto článok :) je to dosť inšpiratívne :) Tak to držím palce!

      Odstrániť
  2. Děkuji moc za tipy, žádnou neznám, youtuberek sleduju jen pár, tak třeba mě taky zaujmou! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa na tieto pozri! :) Určite ťa minimálne jedna zaujme :)

      Odstrániť
  3. Jéé, to je úžasný článek, protože pro mě je velice inspirativní, vždy objevím někoho, koho neznám :) a musím říci, že ze Slovenska jsem neznala žádnou youtuberku, tak aspoň teď budu mít na co koukat, děkuji :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma naozaj moc teší! :) Som rada že sú na to také pozitívne ohlasy. Nepoznáš nikoho iného zo Slovenska? Tak to musím nabudúce dať viac Slovenských, pretože sú aj skvelé slovenské! :)

      Odstrániť
  4. na youtube se dívám často a ani o jedné ze slečen jsem přitom neslyšela...měla bych se stydět, jdu to napravit!
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť