NIEČO MÁLO O MNE A O BLOGU

Ahojte vítam vás pri tomto článku, bude to článok na to by ste zistili prečo som si založila blog, ako ma to napadlo a tak podobne. Rozhodla som sa pre tento článok kvôli tomu že som si všimla že som vám nič takéto nepísala a myslím že by ste to mali vedieť. Ja osobne rada čítam takéto články. Tak poďme na to :)






Už veľmi dávno som začala sledovať rôzne blogy a youtuberky. Začala som po tom túžiť, páčilo sa mi to, predstavovala som si byť ako oni. Viac ma lákal ten youtube ale na to je potreba mať výbornú kameru, statív a takéto vecičky okolo toho. Zmierila som sa s tým že proste nebudem mať nikdy blog a nebudem youtuberka. Naďalej som sledovala všetko možné čo ma bavilo a zaujímalo ale stále mi to vŕtalo v hlave. Potom sa stala jedna veľká vec ktorá mi zmenila život a už nikdy nebude taký aký býval. V tej dobe keď sa to dialo som stratila záujem o blogovanie, čítanie blogov, pozeranie videí. Bola som úplne bez nádeje a sily. Ak by ste chceli vedieť čo sa vtedy dialo, napíšte mi do komentára a ja by som na to možno potom spravila článok. Ale napoviem vám, postihla ma zákerná psychická choroba s ktorou bojujem do dnes a myslím že sa úplne nevyliečim nikdy. Keď som si pobudla na liečení, tak sa môj stav o tisíc krát zlepšil a ja som mala znovu chuť čítať všetky možné blogy a všetko tak ako predtým. A hlavne som sa chcela nejakým spôsobom odreagovať, nemyslieť na zlé veci, chcela som si nájsť koníček a tak som premýšľala a premýšľala a uvedomila som si že vec ktorá ma najviac baví je blogovanie. Preto som si tento blog založila a neľutujem to. Mám koníček ktorý ma baví a aj keď môj blog skoro nikto nečíta, mám radosť že môžem také niečo robiť.





Ak by som vám mala povedať o čom presne tento blog je, na čo je zameraný tak to vám povedať neviem pretože je to proste mix toho čo mám rada čo ma baví a naplňuje ma. Je to najmä kozmetika, móda, knihy a veľmi ma bavia tagy na rôzne témy. Viem že nepíšem dokonalo, nevyjadrujem sa dokonalo, ale chcem sa zlepšovať. Je jasné že nebudem písať ako niekto kto má blog niekoľko rokov. To musíte chápať.



Týmto by som tento článok uzavrela. Myslím že je tu všetko stručne napísané :) ak by ste mali otázky alebo názory, poteší ma váš komentár :) Čo by ste na mojom blogu zmenili? 
Ďakujem za prečítanie, prajem krásny zvyšok dňa. 

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Možno by ma čisto zo zvedavosti zaujímalo, čo sa ti stalo, no predpokladám, že sa ti o tom nebude písať ľahko, tak nemusíš. :)) v prvom rade si nehovor, že píšeš zle alebo že tvoj blog nebude fungovať aj niekoľko rokov. Hlavne píš pre prítomnosť a vždy to tak rob, až potom si možno uvedomíš, že od založenia tohto blogu je to už napr. dva roky a že ťa to stále baví, tak budeš pokračovať. a pri blogovaní sa nikdy nesmieš podceňovať! mňa tvoj blog celkom zaujal a už sa teším na tvoje články. :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tvoj komentár, veľmi ma potešil a máš pravdu :) Myslím že to napíšem ale ešte neviem kedy.. asi niekedy cez prázdniny predpokladám :) ešte raz ďakujem!

      Odstrániť
  2. Začátky jsou vždycky těžké, ale postupně se člověk vždy nějak vyprofiluje, nasměruje blog někam a své čtenáře si najde. Přeji ti hodně štěstí, s blogem i do života :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem za tvoj komentár :) Potešilo ma to. Máš pravdu! :)

      Odstrániť