DAY 6 - What are you afraid of / čoho sa bojíš

Ahojte, dnes vás tu vítam z novou časťou výzvy a dnes je to čoho sa bojím. Najskôr som rozmýšľala či to je pod pojmom, akých zvierat sa bojím a tak podobne alebo či takých vecí zo života o zdravie a tak. Rozhodla som sa preto že napíšem oba prípady. Užite si dnešný článok.









Začnem tými zvieratami a takými "lepšími" vecami.

Na prvom mieste je u mňa určite pavúk. Bojím sa ho extrémne moc a jednu domu som mala z pavúkmi nočné mory.. ( nekecám!) Bolo to strašné. Keď som bola menšia, vždy keď som uvidela pavúka som sa rozplakala aj keď bol úplne maličký.


Ďalej prechádzame už k tej druhej vážnejšej skupine. Sem patrí na prvom mieste určite to že sa niečo stane môjmu blízkemu
Taktiež moje zdravie, ktoré nieje úplne v poriadku ani teraz a dlho nebude ale nech to je čím ďalej tím lepšie.. 

Ďalšie, nie tak "známe" je to že sa hrozne bojím tehotenstva, pôrodu a všetkého s týmto spojené. Bojím sa že sa pri pôrode mne alebo dieťati niečo stane.. Preto nechcem vlastné deti, v budúcnosti si chcem dieťa adoptovať, Neviem či sa to postupom času zmení ale zatiaľ som rozhodnutá takto. 





To je pre tento článok všetko, je to opäť kratšie ale nemyslím si že je potrebné to naťahovať.

Čoho sa bojíte vy? 




CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Ten pôrod to máme rovnaké :O to sa bojím aj ja a nikdy to nechcem zažiť :(( Ale na druhej strane zas chcem mať svoje vlastné dieťa...dúfam, že ten strach časom opadne :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám taký pocit že ma to neprejde.. ale tiež by som chcela svoje dieťa ale tohto sa fakt bojím.. Uvidím, časom možno zmením názor :)

      Odstrániť
  2. Porod je jednoznačně děsivá věc! Ale já se na to dívám i trochu z toho romantického hlediska, že vlastně přivedeš na svět nový život, který předtím nosíš tolik měsíců.. částečně je to krásné.

    OdpovedaťOdstrániť