ZOE SUGG - GIRL ONLINE I RECENZIA

Ahojte, dnešní článok bude knižný, presnejšie recenzia. Dnes si prečítate recenziu na knihu Girl online od Zoe Sugg, ktorú veľa z vás určite pozná ale veľa z vás ju určite ešte nečítalo a váha či áno či nie.



 




Táto kniha mi bola zaslaná formou spolupráce. Takže hneď na začiatok chcem poďakovať stránke MegaKnihy.sk za to, že mi dali možnosť podniknúť túto spoluprácu. 


Recenzia stránky: Musím povedať, že som bola nadmieru spokojná z personálom ktorý mi napísal všetky podrobné informácie bez toho aby som musela vyzvedať a opakovane sa pýtať. 
Vzhľad e-shopu je prehľadný, jednoduchý, rozdelený do množstva kategórií takže sa ľahko zorientujete. 
Kniha prišla nepoškodená, poriadne zabalená a nechýbala ani krásna záložka! 
  




Kniha: Autor: Zoe Sugg (Zoella) 
Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2015


Anotácia: Penny bloguje pod supertajným nickom Girl Online o všetkom, čo ju trápi, o priateľstve, o chlapcoch, o škole, o svojej šialenej rodine, a dokonca aj o záchvatoch paniky. Keď sa strápni na školskom predstavení a video s týmto megatrapasom zahltí  Facebook aj Youtube, jej rodičia nečakane príjmu pracovnú ponuku v New Yorku, kde napokon strávia Vianoce aj Silvestra. Tam stretáva Noaha. Penny sa zamiluje až po uši a na svojom blogu zachytáva každý okamih strávený s Chlapcom z Brooklynu. Lenže Noah pred ňou skrýva jedno tajomstvo. A keď sa tajomstvo prevalí, ohrozí nielen Penninu anonymitu na blogu, ale aj jej najbližších priateľov.


Na túto knihu som si prečítala komu názorov. No asi väčšia časť bola negatívnych. Ja ale musím nesúhlasiť

Mne sa táto kniha moc páčila. Od začiatku až do konca nebolo strany kedy by som sa premáhala, nútila to čítať ďalej preto že by som musela. Je to napísane zaujímavo a pútavo. 
Celý obsah knihy mi bol tak trochu blízky tím že sama mám blog a tým pádom ma to s Penny zbližovalo. 
Ten koniec ma ale šokoval. Toto som naozaj nečakala. Vedela som, že tam nastane niečo neočakávané, nejaké "bum" ale toto by ma ani vo sne nenapadlo. 
Ten príbeh je ale písaný skôr pre teenagerov, pre nižšiu vekovú kategóriu, pretože občas sa vyskytla taká scéna ktorá bola dosť detinská a naivná. To ale mne neprekážalo pretože ja uprednostňujem tento tip kníh. 
Po dočítaní som chvíľu premýšľala nad celým dejom a hlavne tým koncom. Naozaj ma to uchvátilo.
Aj napriek drobným chybičkám ktorá táto kniha má vám ju môžem len odporúčať, na také to oddychové obdobie. Ak máte radi sladkú teen literatúru aspoň trochu, táto kniha sa vám bude páčiť. 


Môžte si ju zakúpiť na už spomínanom e-hope MegaKnihy.sk. Stačí kliknúť SEM

 Konečné hodnotenie je - 4,5-5 




Čítali ste už túto knihu? Aký je váš názor na ňu? 

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. vyzerá to ako veľmi zaujímavá kniha, ktorá je v dnešnej dobe ako príbeh reality celkom pravdepodobná,keďže žijeme v blogerskom boom:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Girl Online mám už od začiatku júna doma, keď na Slovensku ešte asi ani nebola, no ešte som ju nečítala. Musím ešte dočítať dve-tri knihy a potom sa vrhnem na toto, no už sa na ňu veľmi teším! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúú, tak to máš čo robiť! :) Verím že sa ti bude páčiť! :)

      Odstrániť
  3. Tak sa mi zdá (neviem, či len mne), že niektoré obrázky nejdú otvoriť. V každom prípade, kniha vyzerá veľmi zaujímavo a dobre.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť