Výhra! ❤❤

Ahojte, najskôr som premýšľala či tento článok napísať, pretože nedávno bol článok o tom že som vyhrala giveaway a teraz opäť! Mám z toho neuveriteľnú radosť a tak to teda píšem. Tentokrát som zvíťazila na blogu NARA blog.








Vedela som, že v balíčku bude ružová taštička ale ostatné výhry boli prekvapením takže som netrpezlivo otvárala balík. 




Prvý na mňa vykukol dopis ktorý bol krásne napísaný a na ňom prilepená mušlička z pláže! Je vidieť že si na tom dali baby veľmi záležať a to ma dojalo. 

Dali mi do balíčku aj Tureckú dobrotu ktorú som teda ešte neskúsila ale vraj to má byť niečo ako Turecký med, tak som na to zvedavá! Vyzerá to dobre.

Mali ste už niekedy olivový čaj? Alebo ste o ňom aspoň už niekedy počuli? Ja teda nie, preto som neváhala a hneď som si ho pripravila! Bol výborný! Ak by som ho mala k nejakému čaju priradiť, tak najviac sa asi podobá na zelený ale chutí trochu inak. Jednoznačne ho ale odporúčam takže ak by ste na neho niekedy natrafili, neváhajte! 

Prechádzame na už spomínanú taštičku. Nečakala som, že aj v nej bude ešte niečo ukryté. 



Našla som si v nej lesk na pery od Essence v odtieni 022 nude kiss. Lesky moc nenosím, ale určite si ho občas dám! 

Nasledovali doplnky z týmto modrým okom. Vraj prináša šťastie tak uvidíme! Kľúčenku som si už aj dala na kľúče, tak snáď prinesie nejaké to šťastie. 







Chcem sa ešte raz poďakovať dievčatám z blogu za túto výhru. Moc sa mi páči! 




Pili ste už niekedy Olivový čaj? 

CONVERSATION

2 komentárov: