TIP NA FILM ❤

Ahojte, konečne si môžeme oddýchnuť od tých horúčav ktoré tu ešte pred pár dňami boli. Musím povedať že toto je na mňa už zase zima, mohlo by byť trochu teplejšie. Neviem či je to tak aj u vás, ale tu už druhý deň vkuse prší. Preto ma napadlo že napíšem tento článok. Von sa ísť nedá, tak prečo nevyužiť čas a nepustiť si nejaký dobrý film?


Zdroj: Google




Tento film má názov ENEMY.  Je to psychologický thriller ktorý nieje asi pre každého. Je to dosť ťažký film, nad ktorým treba rozmýšľať a aj tak ho väčšina nepochopí. Treba ho vidieť aspoň dva krát. Ten kto má rád psychologické filmy, a nevidel tento tak by si ho mal určite pozrieť. Ja mám tento druh filmov najradšej.

Obsah-  Adam je univerzitní profesor historie. Jeho dny se skládají z neustále se opakující rutiny výuky, večera s přítelkyní a spánku. Když mu kolega doporučí film ke zhlédnutí a Adam se na něj jednoho večera podívá, uvidí v něm svého dvojníka – herce Anthonyho St. Claira. Od té chvíle se Adam stává posedlý touhou herce vyhledat a kontaktovat ho. Podivné události, které tím rozpoutá, však od základů změní nejen jeho život. Pochmurný atmosférický thriller je po úspěšném Zmizení druhou spoluprací kanadského režiséra Denise Villeneuvea s Jakem Gyllenhaalem.







Mali by ste záujem o ďalšie tipy na film/seriál? Ako trávite tieto upršané dni vy? Nenudíte sa? 

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Tak to musím vidět! Hodně taková témata čtu, ale i filmy mě baví. Díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ráda filmy, které nejsou lehké k pochopení a musí se nad nimi člověk zamyslet, takže musím vidět! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ráda filmy, které nejsou lehké k pochopení a musí se nad nimi člověk zamyslet, takže musím vidět! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť