ITALY 2015

Ahojte, na chvíľu kedy budem písať tento článok som sa veľmi tešila. Tento tip článkov mám u ostatných blogerkách takmer najradšej! Bude to také, dá sa povedať zhrnutie mojej dovolenky v Taliansku. Dám vám sem nejaké fotky a trošku opíšem čo na nich je. Podobné články mám v pláne robiť aj v budúcnosti, vždy keď pôjdem na zaujímavé miesto. Máte sa na čo tešiť!

Zdroj: Google






Moja dovolenka začala 24.7 v noci, kedy sme zaplnili štyri osobné autá a vyrazili do Talianska, mesta Jesolo blízko Benátok.




Výhľad z našeho ubytovania. Vyzerá to, že je to ďaleko od pláže, ale opak je pravdou! Na opačnej strane sa nachádzala krásna pláž.









Samozrejme, museli sme navštíviť aj Benátky! Dopravili sme sa do nich loďou. No posúďte sami, nieje to krásne mesto?








Aqualandia.. Vraví vám to niečo? Keby ste sa ma spýtali pred niekoľkými dňami, nevedela by som o čom hovoríte. Ale po tom, ako som tento aquapark navštívila, musím povedať že je to niečo krásne. Cítite sa tam ako na Bahamy. Atrakcie sú úžasne, musím povedať že na toto teda nezabudnem.






Ach ta pláž...









Kde ste boli, alebo kam sa chystáte na dovolenku vy? Užívate si leto? 

CONVERSATION

7 komentárov:

  1. Ja som už bola v júli v Anglicku, no more mi fakt chýba! V Benátkach sme boli tri roky dozadu a na tú dovolenku nikdy nezabudnem, bolo to tam všetko nádherné. Bývali sme v Bibione a všetky tie pláže tam a v okolitých mestách sa mi tiež veľmi páčili. Museli ste si to tam užiť, rada by som ešte do Talianska išla. :))
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som zase rada zašla do Anglicka, tiež to tam muselo byť krásne! áno, ani ja na túto dovolenku nezabudnem, Benátky sú naozaj okúzľujúce! Už to bolo po druhý krát čo som trávila dovolenku v Taliansku a verím že nie posledný.. Krásna krajina! :)

      Odstrániť
  2. Příští rok už vážně chci k moři! Letos je to Švédsko. Krásné fotky, hlavně Benátky, to mě láká. Aquapark vypadá taky suprově.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já byla ve Florencii, Římě a když jsem byla mladší tak v benátkách. :)

    everythingononepaper.blogspot.com
    Na mém blogu právě probíhá GIVEAWAY! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já byla ve Florencii, Římě a když jsem byla mladší tak v benátkách. :)

    everythingononepaper.blogspot.com
    Na mém blogu právě probíhá GIVEAWAY! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. v Itálii je to nádherné, chtěla bych se příští rok podívat do Benátek :)
    super blog, odebírám :) zvu tě k sobě na giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, je to jedna z mojich obľúbených krajín :) veľmi sa mi páči.. Verím že sa ti to podarí :) ďakujem veľmi pekne za odber a rada sa pozriem na tvoj blog! :)

      Odstrániť