Obľúbenci za mesiac Máj

Ahojte, ospravedlňujem sa že znovu neboli moc články, ale je toho teraz moc. Končí škola, sú samé testy, skúšky a ja sa musím učiť. Keď bude po všetkom určite vám to vynahradím! :)

Na dnes som si pripravila obľúbencov za mesiac Máj, tak poďme na to :) 





1.Dekoratívna kozmetika- Catrice all matt plus púder v odtieni 010 Transparent 
- Musím priznať že tento púder ma naozaj prekvapil, nečakala som od neho že bude tak skvelí. Len som hľadala obyčajný lacný púder a vybrala som si tento, neľutujem to. Krásne z matní, vydrží tak 
6 hodín, čo je podľa mňa super. Jediné čo je také menšie mínus je ten obal. Ľahko sa rozbije takže ho nedoporučujem na cestovanie. 



2.Ľubovolná kozmetika- Lak od Gabriella Salvete v odtieni 119 
-Tento lak je proste dokonalý! Hneď ako som ho uvidela v drogerke povedala som si že ho musím mať! Udrel mi do očí hneď keď som sa pozrela na značku Gabriella Savlete. Tá farba je krásna, výdrž tiež, pomerne rýchlo zasychá, no čo viac si priať. 

3.Kniha- Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín od Johna Greena 
-Keď som túto knihu začala čítať tak sa mi nepáčila, nezaujala ma a nútila som sa ju čítať. Ale keď som sa dostala hlbšie do knihy tak sa mi neuveriteľne zapáčila a obľúbila som si ju! Je proste úžasná. Určite si ju prečítajte. 

4.Oblečenie- Kraťasy z vysokým pasom 
- Tieto kraťasy som si kúpila v New Yorkeri za nízku cenu. Oblečenie z vysokým pasom nosím veľmi rada, cítim sa v ňom pohodlne a páči sa mi. Tieto kraťasy niesu výnimkou.  


5.Topánky- Converse 
-Tento mesiac som asi najviac nosila tieto šedo-biele conversy. Hodia sa ku všetkému, sú pohodlné. Conversy mám naozaj rada a rada ich kombinujem zo všetkým. 



6.Doplnok- Čelenka do vlasov 
-Túto čelenku som si kúpila v Forever 21. Bola za 3e takže som ju tam nemohla nechať!  Má na sebe jemné biele kvetinky a to sa mi na nej páči. 


7.Seriál- Nemám 
-Seriály vôbec nepozerám, nenašla som zatiaľ žiaden ktorý by sa mi pozdával a páčil sa mi. Všetci milujú PLL ale ja ako si nie. Ak by ste vedeli o nejakom dobrom seriály, dajte mi vedieť do komentáru. 

8.Blogerka- Aga and Aga - http://agaandaga.blogspot.sk/ 
- Je proste skvelá, ale určite ju všetci poznáte! 



To by bolo pre tento článok všetko :) Aký su vaši favoriti za minulý mesiac? čo hovoríte na mojích obľúbencov? :) 









CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín je skutočne úžasná - plne s tebou súhlasím. Blog Aga & Aga sledujem už dlhšie a máš pravdu - je skvelý! :)) rada by som si kúpila kvietkovanú čelenku, no v obchode vždy zaváham a potom to ľutujem. :(

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, Green píše proste dokonalé knihy :) aj ja som dlho premýšľala nad kvietkovanou čelenkou, veľa krát som ju držala v obchodoch v ruke že si ju kúpim no vždy som ju dala naspäť ale keď som ju uvidela za tak nízku cenu tak som si ju už konečne vzala. A musím povedať že som spravila veľmi dobre a plánujem si kúpiť ďalšie :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť