DERMACOL - PERFECT CLEANSER 2in1 - RECENZIA


Ahojte, dnes som pre vás napísala recenziu na micelárnu vodu od Dermacolu ktorú som si kúpila zhruba pred tromi týždňami a chcem sa s vami podeliť o moje pocity s tejto kúpy. Myslím že môžme ísť na to.





Pri tejto micelárke ma zaujala jej vôňa. Je príjemná ale vôňa nieje vôbec dôležitá takže poďme k tomu dôležitejšiemu.

Jej cena je vážne dobrá, neviem koľko stojí presne ale bolo to len pár eur. Hľadala som dobrú micelárnu vodu ktorá mi vyčistí pleť tak že to budem cítiť a zlepší mi pleť.
Mňa táto micelárna voda moc nenadchla. Keď si ju dám na tvár tak niečo jemné cítim ale doteraz som bola zvyknutá na micelárku od Clean&Clear ktorá bola naozaj silná a cítila som to. Tu je to len také ľahké. Je síce pravda že na obale nieje uvedené na aký tip pleti je určená takže bude na všetky, a to znamená že aj na citlivú. Preto je asi taká jemná. Ale pre niekoho kto má moc citlivú pleť myslím že by nemusela byť zlá.

Moc ma nenadchla ani po dlhšom používaní, nevidím žiadny rozdiel na mojej pleti. Spotrebujem ju ale druhý krát si ju už nekúpim.

Mala by hydratovať čo trošku robí ale nieje to nič extra, Od líči síce pekne, nedráždi oči ale vodeodolný make-up či riasenku ňou nedáte dole čo je teraz v lete nevýhoda.



Máte skúsenosti s touto micelárnou vodou? Aký máte na ňu názor vy?

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Já sní zkušenosti teda nemám, ale spousta blogerek si ji teď chválilo, toto je první recenzi, kterou čtu, kde ji autorka nevychvaluje až do nebes :D ale to je fajn, protože je znám obě strany :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja hovorím svoj názor :) Keď nejakú vec vychvaľujú všetci tak ja sa k nim hneď nepripojím ak to nemám naozaj overené. Oni majú zrejme inú pleť ako ja a preto im vyhovuje. :)
      ďakujem za tvoj komentár :)

      Odstrániť