RECENZIA - Ziaja uhorkový pleťový krém

Ahojte, na dnes som si pre vás pripravila recenziu na krém od Ziaji, určite ste o ňom už počuli, je pomerne známi a preto som si ho aj kúpila. Nebudem to dlho obkecávať a ideme na to :)






 Keď som prvý krát tento krém otvorila, myslela som si že bude hutny a bude ho treba veľa keď si ho budem chcieť naniesť. No keď som si ho dala na tvár zistila som že som sa veľmi mýlila. Je naozaj ľahký, jemný, príjemný na dotyk. Stačí ho len malé množstvo, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva takže nemusíte čakať večnosť.



Konzistencia je tak trochu gélová a to mi vyhovuje. Po nanesení a vstrebaní je pleť, jemná, hebká, no proste krásna. Som s ním veľmi spokojná, vyhovuje mi. Má ľahkú uhorkovú sviežu vôňu. Nelesknete sa po ňom a nemáte mastnú tvár. Odporúčam ho najmä na zmiešanú a normálnu pleť. Myslím že by mohol byť fajn aj na suchú, ale na mastnú ho neodporúčam. Ja mám zmiešanú, a je pre mňa dokonalý. 






Máte s tím krémom skúsenosť? Ste s ním spokojné? Rada si prečítam váš názor :) Taktiež ma veľmi
poteší keď mi napíšete aký by ste chceli článok.
Ďakujem za prečítanie :)

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Nice review, I don't know the product, nor the brand. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť