BACK TO SCHOOL I HAUL

Ahojte, môžno vám nejde do hlavy prečo robím back to school až keď je už škola, ale inak to nešlo pretože som posledné nákupy urobila až teraz, a aj tak škola ešte len začína! No, to by som vám ale asi nemusela pripomínať, čo?









Začnem asi tým najdôležitejším, a to zošitmi.
Kupujem si úplne obyčajné, najlacnejšie z Tesca, či iného supermarketu. Nepotrebujem mať krásne, vyzdobené zošity, takže si ich ani nezdobím
Aj tak, z týchto zakúpených zošitov využijem tak polku, ani nie, pretože v niektorých zošitoch pokračujem z minulého roku a pár mi zostalo ešte prázdnych. 





Prejdime na to (pre mňa) najzaujímavejšie, a to písacie potreby. Do tých som úplný blázon a som schopná vykúpiť celé papiernictvo. Milujem rôzne farbičky, zvýrazňovače a podobne. Ale musela som sa krotiť a myslieť na to, že niečo mi zostalo aj z minulých rokov. 
Kúpila som si aj nový peračník, (neviem načo, veď ich mám doma milión), ten motív sa mi síce moc nepáči, je taký detinský ale priestrannosť ma proste dostala a musela som si ho kúpiť. 
Nejaké tie zvýrazňovače, fixky a pastelky samozrejme nesmú chýbať. 
Perá som si kúpila len dve, pretože doma sa mi ich povaluje snáď trilión, a ceruzky som radšej ani nekupovala. 
Malá lepiaca páska sa zíde vždy, a takisto aj korekčná páska (po mojom, bielitko)
Poslednou vecou je strúhadlo a guma v jednom! 





Neviem ako vy, ale ja už mám plné zuby PET fľašiek. Preto, som sa rozhodla že tento rok si kúpim poriadnu fľašu, ktorá nepraská a dlho vydrží. Vybrala som si túto neónovo zelenú. Nie je to práve moja farba, ale inú v tejto veľkosti bohužiaľ nemali. 




Určite všetci poznáte polámané pravítka v školskej taške. Verím že nie som jediná, ktorá musí/musela stále kupovať  nové a nové pravítka.
Už dlhšie som vedela o týchto ohybných, ale nikdy som si také nekúpila.  Ani neviem prečo. Konečne som sa k nemu ale dostala a bola to láska na prvý pohľad. Snáď niečo vydrží. 




Pomaly sa blížime ku koncu, pretože tu mám predposlednú vec, a to tento zakladač. Ešte úplne neviem ako ho využijem ale chcela by som ho mať stále v taške a keď dostaneme nejaké papiere, tak ich tam dám a nebudú sa mi povaľovať po celej taške. 




To najlepšie na koniec. Predstavujem vám moju lásku. Je to tento diár, ktorý mám z Nemecka takže neviem či sa dá zohnať aj tu na Slovensku ale pochybujem. Je úplne úžasný v tom, že sa dá do neho zapísať snáď úplne všetko. Máte tam ročný kalendár, mesačný, vypísané prázdniny (ale Nemecké), rozvrh hodín, obyčajný týždenný diárový, niekoľko stranové poznámky aj vpredu aj v vzadu + pri každom týždni ešte strana voľná, adresy, filmy, webové adresy a kopu ďalších









Máte do školy (práce?) už všetko nakúpené? Vediete si diár? 

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Ja som si zošity ešte vôbec nekupovala, to asi vybavím zajtra. Kúpila som si ale novú tašku a je to taká bodkovaná aktovka, tiež budem na blogu robiť niečo ako new in, tak potom uvidíš, keď chceš. :) inak tiež by som najradšej vykúpila celé papierníctvo, milujem nakupovanie takýchto vecí. Zošity si tiež kupujem len také obyčajné, no potom si ich dozdobím a celá trieda to obdivuje. :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie farebné perá si zakaždým aj ja kupujem!:)
    Pozývam ťa na môj blog Saja Frey- blog

    OdpovedaťOdstrániť