SATURDAY HAUL

Ahojte, dnešní článok bude haul z dnešného víkendu, teda presnejšie zo soboty. V nedeľu som nenakupovala nič. Musím povedať že z týchto nákupov mám fakt obrovskú radosť, pretože každý jeden kúsok je to, po čom som už dlhšiu dobu snívala. A konečne to mám! Už to ďalej nebudem naťahovať, a poďme na to.






Ešte na začiatok, vám chcem povedať, že celé tieto nákupy sa uskutočnili v nákupnom centre Mlyny v Nitre. 


Vezmem to postupne, podľa toho ako som si to kupovala, alebo našla (áno pamätám si to). Prvý obchod, do ktorého som zamierila bolo Takko. Boli tam síce veľké zľavy, ale zaujala ma len jedna vec a to úplne božské kraťasy. 
Tieto kraťasy by som si kúpila aj keby stály 20e. Naozaj sa mi neuveriteľne páčia a strašne dlho som takéto hľadala. Na obrázku asi nevyzerajú úplne najkrajšie, ale verte mi, sú najkrajšie. Určite vám v najbližších dňoch odporúčam tam zájsť a pozrieť či ich tam ešte majú! 
Stáli neuveriteľných 2,99.   



   






Po Takku prišiel na rad New Yorker. Z neho mám dve veci, ale začnem tou, ktorú som objavila hneď na začiatku. 
Je to toto obyčajné, trochu cropnuté biele tielko, Bála som sa že bude presvitať, ale nepresvitá čo je super. Aj takýto tip tielka som hľadala, a aj ak som našla, tak sa mi ta cena moc nepozdávala. Ale keď som uvidela že toto stojí 2.95 musela som ho mať. Teraz ľutujem že som si nezobrala aj iné farby.








Ako som tak blúdila po obchode, uvidela som tento svetrík (alebo ako to mám nazvať), ktorý ak si všimnete tak krásne ladí ku kraťasom a tielku vyšie (na to som prišla až doma). Hrozne sa mi páči. Je z ľahkého materiálu ktorý je teraz na leto úplne úžasný. A ta farebná kombinácia je najlepšia.
Stál 12,95.








Posledným fashion kúskom v tomto haule, je toto tričko z H&M. Bolo vo výpredaji tak prečo nie? Ak by bolo za plnú cenu, tak sa priznám, asi by som si ho nekúpila. Ale za 5e, som ho proste musela mať. Sú na ňom ananásy ktoré som už dlho na nejakom kuse oblečenia chcela mať.








Presúvame sa do kozmetiky, a to d obchodu dm. Zamierila som ku stojanom z dekoratívnou kozmetikou, a povedala som si, že nebudem kupovať sprostosti ktoré momentálne nepotrebujem. Išla som tam pre obyčajný červený lak, pretože som zistila že taký mi doma chýba.
Zobrala som tento od Essence. Ja mám laky od Essence, veľmi rada takže aj tento si myslím že bude dobrý. Je to odtieň 17 juici love.








Máme tu čerešničku na torte, ktorú som tam jednoducho nemohla nechať, pretože vlastniť túto vec, je moc dlhodobý sen.  Áno mám konečne Eos. Nebudem sa o ňom moc rozpisovať, pretože plánujem urobiť recenziu alebo porovnávanie balzamov (ak máte záujem dajte mi vedieť). Kúpila som si Strawbery sorbet. Stál 7,99.



 









A sme na konci článku. Vlastníte nejakú z týchto veci? Aký na ňu máte názor? Páči sa vám niečo? 

CONVERSATION

5 komentárov: