Fashion haul



Ahojte, dnes tu mám pre vás taký menší fashion haul z vecami ktoré som si kúpila tento víkend. Sú to síce len štyri veci ale aj tak som sa o to s vami chcela podeliť.








Najskôr som zavítala do H&M kde som si kúpila jednu vec a to tieto žabky. Nie som s nimi ale moc spokojná. Na pohľad sú krásne, páčia sa mi, aj materiál z ktorého sú vyrobené je fajn, ale to čo mi prekáža je že keď v nich kráčate dlhšiu dobu (nemusí to byť zase moc dlho) tak vás to pri tom prste ako sa to predeľuje začne škriabať a máte to tam potom celé poškriabané. Ak by ste v tom chceli byť celý deň tak večer už podla mňa budete mať až do krvi zodraté nohy. Ale na krátku dobu sú fajn, páčia sa mi. Budem ich občas nosiť. Nestáli moc, už si to presne nepamätám ale bolo to okolo 8-10e.









Po H&M som zamierila do môjho obľúbeného New Yorkeru, s kadiaľ som si tento krát odniesla 3 kúsky.
Ako prvé tu mám mintové plavky, s ktorých mám veľkú  radosť, Moc sa mi páčia a skvele vyniknú s o pálenou pleťou. Nevedela som si najskôr vybrať farbu pretože tam ich mali na výber vážne moc ale nakoniec som si vybrala túto mintovú a urobila som len dobre! Cena vršku bola okolo 12e a spodok stál 8-9e.











Chcela som nejaké ďalšie kraťasy z vysokým pasom, musím povedať že ich tam mali vážne veľa a každý by si vybral. Ja som pri výbere strávila pomerne dlhú dobu pretože som sa nevedela rozhodnúť, Nakoniec ale zvíťazili tieto tmavo modré s plesňovým vzorom. Sú z veľmi príjemného materiálu, sú trochu elastické takže sa príjemne nosia a netlačia nikde. Určite ich len doporučujem! Stáli 15e čo si myslím že za takéto kraťasy je úžasná cena!









Poslednou vecou ktorú tu mám je toto úplne dokonalé tričko! Keď som ho uvidela hneď som vedela že ho musím mať. Mali ešte aj iné farby ale mne sa najviac páčilo toto červené. Je pruhované z nápisom bonjour. Pod pazuchami má výkroj, čo sa mne moc páči. Je také kropnuté takže bude úžasné k veciam z vysokým pasom! Keby ste si ho tak mohli chytiť, je z úžasného lahkého materiálu ktorý je teraz na leto skvelý! Toto tričko môžem len a len doporučiť. Stálo len nejakých 4-5e.









To je z tohto haulu všetko :) Čo hovoríte na môj výber? Páči/nepáči sa vám? Poteší ma váš názor a tiež ak mi napíšete aké články by ste radi na mojom blogu videli.
Ďakujem za prečítanie, teším sa na vás v ďalšom článku.
Ahojte :)

CONVERSATION

8 komentárov:

  1. Super kraťasy, tiež mám nejaké high waist z New Yorkera a sú tiež veľmi pohodlné. A plavky sú krásne :3
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tie plavky bolo veľmi tažké vybrať :D
      inak moc pekný blog máš :)

      Odstrániť
  2. Najviac sa mi páčia tie plavky (mám rada túto farbu).
    Pozývam ťa na giveaway www.janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/06/letna-nadielka-pre-citatelky-ga.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno aj mne sa tá farba moc páči :)
      ďakujem už som sa zapojila.

      Odstrániť
  3. Takovéhle žabky jsem měla, ale moc dlouho mi teda nevydržely.. a jsou mi hrozně nepohodlné, tak jsem je nosila jen na pláž. Třeba zase pořídím, až se někdy za milion let dostanu k moři. Kraťasy jsou rozhodně super, ty se povedly :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to si myslím o nich aj ja :/ V obchode sa mi nezdali také nepohodlné a na pohľad sa mi zdali pekné.. Ale občas ich využije :) ďakujem za komentár

      Odstrániť
  4. Ahoj tvoj príspevok sa mi veľmi páči tie plavky a kraťasy sú veľmi pekne :)
    http://taniablog02.blogspot.sk/ zachviľu nám končí giveaway zapojte sa aj vy ja budem veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť