DAY 4 - Your dream job / Tvoja vysnívaná práca

Ahojte, vítam vás pri dnešnom článku, ktorý bude pokračovanie mojej blogovej výzvy. Dnešné zadanie je vysnívaná práca. Takže myslím že to nemusím ďalej naťahovať a môžme ísť rovno na to.














Moju vysnívanú prácu som už zmieňovala v druhom dni výzvy. pri faktoch. Ak ste to čítali tak viete, že moja vysnívaná práca je byť architektkou alebo manažérkou.



Úplne na prvom mieste mám architektúru, ale tá tu na Slovensku nieje veľmi rozvinutá čo je veľká škoda. Veľmi ma baví zariaďovať plochy a navrhovať stavby domov. Ide mi aj matematika takže si myslím že túto prácu by som aj zvládla. Neviem či by som sa ju rozhodla praktizovať na Slovensku, ale ak by nebolo inej možnosti tak za pokus by to stálo.



Ako druhú vysnenú prácu tu mám manažérstvo, a to je na Slovensku praktizovanejšie. Ale to ma až tak moc neláka. No uvidíme čo sa teda podarí.





Dnešní článok je kratší ale na túto tému nemám viac čo napísať. Aspoň ste si oddýchli od toľkého čítania rôznych blogov.

Aká je vaša vysnená práca?

CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Architektka :) to máme spoločné :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ako som ti už písala pri tých faktoch, tiež chcem byť architektka. (sa nás tu akosi nazberalo :D ) Vždy, keď prídem do nejakej miestnosti, hneď si predstavujem, ako by som to zariadila, ak by som tam mala bývať. Ak sa v škole rozprávame o nejakých budovách, tak vždy mi povedia: "Dominika, vyjadri sa, ty architektka." - no väčšinou si môj názor vypočujú tak či tak, ani ma na to nemusia vyzývať. :DD inak mám ešte vysnívané práce: hotelierka, žurnalistka, réžia a scenár. Za každých okolností chcem robiť niečo kreatívne! :))

    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s tebou súhlasím! :D aj ja všade kam prídem hneď si v hlave predstavujem ako by som to najradšej zariadila! :D Aj to sú super práce! :) Držím palce, aby sa ti raz podarilo byť niečo s týchto prác :)

      Odstrániť