RAINBOW TAG / DÚHOVÝ TAG

Ahojte, už dlho som nevidela že by niekto tento tag robil. Kedže sa mi zdalo že upadá do zabudnutia tak som sa rozhodla že tento tag urobím. Bolo zaujímavé nachádzať u mňa kozmetické produkty podľa farby :D. Myslím že už môžme ísť na to.




ČERVENÁ

Rozmýšľala som čo sem tak asi vyberiem, a nakoniec som sa rozhodla pre balzám Dr. Balm od Miss sporty. Najskôr mi nevyhovoval. Bol mi na perách nepríjemní a celkovo na mňa nezapôsobil. Po nejakej dobe som mu dala druhú šancu a bolo to už lepšie. Nieje to môj obľúbený balzám ale nieje ani najhorší. Na perách zanechá jemnú matnú červenú farbu, čo sa mi moc páči. Nemám rada lesklé farebné balzamy. Keď už farebný, tak jedine matný! Keď nechcem rúž ale predsa len chcem, aby mali moje pery nejakú ľahkú farbu tak použijem tento balzám. Výdrž nieje nič moc ale čo čakať od takého lacného balzamu. 



ORANŽOVÁ


V tejto farbe som nevedela nič nájsť, keď ma zrazu napadlo že v poličke mám odložený tento kondicionér od Garnier. Bohužiaľ vám k nemu nemôžem nič povedať, lebo som ho ešte ani raz neskúšala. Mám ho skôr na také "núdzové chvíle". Vonia príjemne, cena je nízka takže si myslím že ho môžte vyskúšať. Ak s ním máte skúsenosti budem rada keď mi napíšete svoj názor do komentáru. 


























ZELENÁ



Hneď ako som sa pozrela na slovo "zelená", ma napadol uhorkový pleťový krém od ziaji, na ktorý som písala recenziu takže to tu nebudem moc rozkecávať. Je proste úžasný, som s ním maximálne spokojná a moc moc ho doporučujem! Určite si ho kúpte.







MODRÁ


Za modrú tu mám riasenku od Miss sporty- pump up 24h booster waterproof. 
Túto riasenku mám už dosť dlho a čudujem sa že ešte nevyschla. Používala som ju minulé leto a mám pocit že čásť aj z toho pred tým leta a stále je v úžasnom stave, takže to je určite plus! 
Riasy pekne predĺži, zahustí a nezlepuje. Neobtiskáva sa. Som s ňou maximálne spokojná. 




RUŽOVÁ 



Na túto farbu som si vybrala môj obľúbený šampón a kondicionér. Je od loreal elseve na lesk. Je naozaj skvelý! Vydržia mi po ňom dosť dlho pekné nemastné vlasy. Máš už asi šieste balenie a budem si ho kupovať aj naďalej. Naozaj ten lesk dodá a vlasy sú potom hebké a krásne. 











To je z tohto Tagu všetko. Ak máte z nejakým s týchto produktov skúsenosti, určite mi to napíšte dolu do komentárov. Rada vám odpíšem. 











CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Uhorkový pleťový gél určite veľmi rada vyskúšam :)) So žiadnym z týchto výrobkov nemám skúsenosť :/ :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je naozaj úžasny! :) ďakujem za tvoj komentár.

      Odstrániť
  2. Uhorkový pleťový gél určite veľmi rada vyskúšam :)) So žiadnym z týchto výrobkov nemám skúsenosť :/ :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť